Kiterjedt világpiaci vevőkörrel rendelkező laboratóriumi berendezéseket, eszközöket fejlesztő - gyártó cég befektetőt keres. Világpiac / 5 Kontinens / 40 Ország

labor.png

Több mint 20 éve működő kiterjedt világpiaci vevőkörrel rendelkező laboratóriumi berendezéseket, eszközöket fejlesztő - gyártó cég, tulajdonos és vezető váltás érdekében tőkével rendelkező szakmai befektetőt keres.        

Követelmény: nagy gyakorlattal rendelkező, diplomás gépész vagy villamosmérnök  (polihisztori attitűddel ; biokémia; fizika; optika; )       

A vállalkozásnak kiváló neve, híre van a szakterületén. A több mint két évtized következetes minőségi munkája következtében elnyert elismerést nagy kár volna veszni hagyni akár nemzetünk akár a következő tulajdonos és generáció szempontjából.                              

A cég közel negyed évszázada saját fejlesztésű és gyártású kutatási eszközöket szállít a világpiacra, közvetítők nélkül, főként egyetemek, intézetek részére 5 kontinens 40 országába ami mintegy 300-350 intézményt jelent, ezeken belül a magán partnerek száma meghaladja a 800-at.                    

A fotókon látható eszközök a géntechnológiai alapkutatásokhoz szükségesek. Egyedi, bármely más területeken használatos  orvosi eszközöket is terveznek és gyártanak partnereik részére. A magyarországi szállítások értéke mindössze 2% -át teszik ki a külpiaci értékesítésnek. 

A világpiacon az alábbi országokba szállít a cég:

AE; AT; AU; BE; BR; CA; CH; CL; CN; CY; CZ; DE; DK; EE; ES; FI; FR; HK; HR; IE; IL; IN; IR; IT; JP; KR; MX; NL; NO; NZ; PT; SA; SE; SG; SK; TW; UK; US; VN; ZA;

laborhatos.jpg

Ez a fotó a BBC News - China cloning on an 'industrial scale' -  weboldalról származik.  http://www.bbc.com/news/science-environment-25576718

A cikk a világ legnagyobb sertés klónozó üzemét mutatja be. A 3. számú széken ülő kutató balján és a tőle balra ülő kutató balján is látható embrió klónozó készülékek a magyar cég gyártmányai.

A cég a termékeihez szükséges alkatrészek túlnyomó többségét maga gyártja, ehhez megvan a szükséges gép és műszerparkja.

További részletes információ az Intercontact-tól kérhető.

zzzzzzz.jpg

INTERCONTACT MARKETINGNETWORK KFT

Tel/Fax: (36)-1-400-1417

Tel/Fax: (36)-1-402-4675

Mob. (36) 20 487 5422

Mob. (36) 30 449 7559

imn@t-online.hu

Skype: intercontact1

www.intercontact.hu