Microcontroller vezérelt haletetõ rendszer a világpiacra.

A haletetõ rendszer fejlesztésének célja: Tápanyag és munkaerõ takarékos üzemvitel biztosítása. Járulékos haszon a recirkulációs rendszer vízminõségének javulása.

Microcontroller által mûködtetett haletetõ rendszer, intenzív haltenyésztõ üzemek részére.

A magyar cég által fejlesztett  legmodernebb haletetõ rendszer, egyedi mûködésû  etetõgépek hálózatából  áll. Az etetõgépek rozsdamentes láncon függenek, kihajtható konzolokra erõsítve a halnevelõ medencék felett.

A függesztési ponthoz az elektronikus mérleg van rögzítve, majd a haltáp tartály következik, melynek alsó tölcséres végére az adagoló mechanika van szerelve. Az adagolást minden etetõhöz rendelt egyedi IP címmel ellátott mikrokontroller vezérli. Minden mikrokontrollernek saját 12 Voltos lokális akkumulátora van a véletlenszerû egyidejû etetések okozta hálózati túlterhelõdések kivédése céljából.

Különös tekintettel arra a körülményre, hogy egy rendszerbe maximum 93 darab etetõt is lehet integrálni.

A haletetõt gyártó cég intenzív recirkulációs halházi technológiával dolgozó farmok részére egyéb más mûszereket és berendezéseket is gyárt. Úgymint sûrített levegõ ellátó rendszer vezérlést, üzemvitel biztonságát felügyelõ alarm rendszert stb.

A haletetõ rendszer kifejlesztve, tesztelve, az elsõ 40 készlet legyártva. Világpiaci bevezetésre vár.

További információ ide kattintva az Intercontact Szuperajánlatok oldalon található

INTERCONTACT MARKETING NETWORK KFT   www.intercontact.hu