A világ első 7 tengelyes CNC dombormű maró gépe. Know-how eladó!

rm.png

Kedves Olvasó, Tisztelt Partnerünk!

Szeretnénk bemutatni a Relief Master néven futó egyedülálló újdonsággal bíró gépünket. A berendezés egy  7 tengelyes CNC marógép, amelyet 3D-s faragott hatású felületek nagysebességű marására fejlesztettünk.

Az újdonság (amely szabadalmaztatás alatt áll) abban áll, hogy képes egyetlen 3D-s felületen 5db főorsót egyszerre használni, azaz egymástól függetlenül vezérelve marási műveletet végezni vele a közös felületen. Elvéből ilyen módon adódik, hogy sebessége 5X nagyobb bármilyen más elvű 3D-s faipari marógépnél.

A berendezés gyártási joga, dokumentációja és szabadalmi elsőbbségi joga is eladó. Egyetlen működő fejlesztési példány készült belőle és a szabadalmi bejelentés előtt publikálva nem volt.

rm1.png

A berendezés kiváló eszköze lehet minden belsőépítészeti, faipari beszállítónak, gyártónak, jellemzően  kiválóan használható egyedi és kisszériás 3D-s faipari bútor és berendezés gyártónak. A gép egyedülálló a működési elvéből adódóan jelenleg, ezért a gyártásából adódó jövöbeli haszon miatt ajánljuk befektetők számára is.

A know-how és  elsőbbségi szabadalmi jog eladása  során vállaljuk a széria gyártásban való tanácsadói és műszaki segítségnyújtási szolgáltatásunkat is. A szellemi tulajdont képező gyártási dokumentáció és elsőbbségi szabadalmi jog ellenértékeként a pénzben történő ellenszolgáltatás mellett elfogadunk barter alapú együttműködést is, ami lehet más termelő eszköz, vagy a Relief Master legyártott példányai is.  A prototípus működéséről videok állnak rendelkezésünkre, érdeklődés esetén bemutatjuk.

https://drive.google.com/file/d/1GiZbJRUm-laiGCp7WYza_C9Mczs3m9b7/view?usp=sharing

rm6.png

Továbbiakban pedig felhívjuk tisztelt érdeklődőink figyelmét az 5 tengelyes indexelt és folyamatos  5 tengelyes üzemmódban működő CNC marógépeinkre, melyek  fő alkalmazási területei:

– hajó, yacht, csónak, vizijármű gyártás

– film és díszlet ipar – repülő és légijármű gyártás

– sport és dekoráció ipar

– óriási térforma és ősminta gyártás

– vákuumfomázó és kompozit technológiás cnc megmunkálás.

Az alábbiakban mellékelünk néhány prospektust az érdeklődők számára.

rm3.png

rm4.png

További információ: 

The world’s first 7-axis CNC relief milling machine. Know-how for sale!  

A világ első 7 tengelyes CNC dombormű maró gépe. Know-how eladó!

https://wp.me/p4QRvt-2qu