Időutazás / A 230 millió éves Galaktikus Rulett

Üdvözlet Kedves Látogató!

Most elindulunk egy időutazásra, emberi léptékkel nehezen felfogható időskála lesz amin utazunk.  Ahol nem évszázadok, évezredek, hanem 10-30 millió év egy beosztás. Nagy távolságok, méretek és hatalmas erők, csodálatos élőlények, valamit információk várnak ránk.

Az összeállítás nem tudományos, tehát nics teletüzdelve latin elnevezésekkel, akit érdekel mélységében a téma alul a cikk végén láthatja az egyik forrást ahol nagyon sok további információt találhat ebben a témakörben

Mivel az ember fő közege a szárazföld, főként az itteni fauna van előtérbe helyezve, de láthatunk pár jellegzetes élőlényt az ősóceánból vagy a levegőből is. A szárazföldön színesek voltak, tollasok is, melegvérűek, gyorsak, de mégis vesztettek mert a még nagyobb fizikai erőre nem pedig az intelligencia fokozására helyeződött a fő hangsúly abban a rendszerben. Csodálatos, de nagyon kegyetlen világ is volt egyben, melyből napjainkra már csak néhány szemtanú maradt  a Kréta kor végéről.

Kezdődjék tehát  a nagy utazás, mindenkinek jó időtöltést, és T-Rex harapásmentes visszatérést kívánunk!

Időutazás | A 230 millió éves Galaktikus Rulett

fold

mega4

e1

Megalodon és a Kék Bolygó 

A Megalodon páratlan erejének és sebességének köszönhetően egy kilenc tonnás bálnát a fogai közé kapva képes volt ki is ugrani a vízből. Megközelítőleg 70 ezer newton volt a harapásának ereje, ami elképesztő, ezzel az erővel egy teherautót is ketté lehet harapni ( a ma élő nagy fehér cápának 6-7 ezer newton ). Az összes ősbálna rettegett tőle.

fold

kok1

STONE AGE ADVENTURES - Kőkorszaki kalandok 

Majd a villámra és a tűzre vigyázzunk jobban mint azok nagyon barátságos, vidám kannibál srácok :)

fold

0c4b5-zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Ahol megállt az idő - Kőkorszak a XXI. században