3 Fantasztikus Találmány Eladó

rec3.jpg

Elsősorban vevőt keresünk a találmányokra de résztulajdonosként is bevásárolhatja magát cég vagy magánszemély aki lát bennük üzleti lehetőséget.

Kapcsolat felvétel a Fire Off 2000 tűzgátló anyag kapcsán már megtörtént ausztrál, görög és amerikai partnerekkel, azonban a személyes tárgyalások a vírus helyzet miatt felfüggesztésre kerültek.

A videóban a Fire Off 2000 tűzgátló anyag bemutatását láthatják olyan gyúlékony anyagokon mint papír, szalma, fenyőfa, osb lap, fenyődeszka ház.

A videóból meggyőződhet arról, hogy a Fire Off 2000 tűzgátló anyag az ilyen gyúlékony anyagokat is megvédi a tűztől.

imntumblr.png

OLAJ LEVÁLASZTÓ

A berendezés megalkotásának célja, hogy az olajkiömlésekkel járó természeti károkat fel tudjuk számolni. Ezeknél a baleseteknél a leginkább kezelhetetlen probléma a vízfelszínen elterülő szénhidrogén szennyeződés.

Eljárásunk szerint a merülő falakkal lokalizált tengerfelületről leszivattyúzzuk a szennyezett vizet és  a modulban lévő keverő kamrába juttatjuk ahol ellenőrzött körülmények között a leghatékonyabb keveredését tudjuk biztosítani a szorbenssel. Az optimális keveredés feltételei a következők:  áramló folyadékok mennyiségének, nyomásának és hőmérsékletének folyamatos mérése.

A speciális keverő térbe injektoron keresztül jut nagy nyomással habosítva a kötőanyag. A habos halmazállapot elérése érdekében meghatározott hőmérsékletre van szükség, ezt biztosítja a gép 2db 300 literes fűthető keverő egysége. Így többszörösére növeljük az aktív felületet, csökkentjük és ez által a szükséges anyag mennyiséget közel felére.

Méréseink szerint az olajosvíz-reagens tömegaránya 70-30 +- 5%. Ezután a már tökéletes elegy vízzel teli tartályba kerül aminek a felszínéről folyamatosan távolítja el a szűrőrendszer a már szilárd szénhidrogén származékokat. A hátramaradt víz nyomokban sem tartalmaz már olajat   így a tengerbe vissza engedhető. A megkötött szennyeződés ezután a helyszínről elszállítható, és megfelelő technológiát alkalmazva. szét választható ami után teljes értékű olajat valamint bármennyiszer újra felhasználható reagenst nyerünk vissza.

A prototípus teljesítménye percenként 20 liter olajos víz megtisztítása. Hasonló kaliberű egység megépítése nagyobb darabszám esetén, a bonyolult és drága vezérlő egységet is belekalkulálva, nagyságrendileg 10 ezer euró alatt tartható. A teljesen zárt technológia szavatolja a kizárólagosságát a szakmában, valamint technológiai nóvumként védhetővé teszi.

imntumblr.png

Glycol Free Antifreeze GFA

MODERN KÖRNYEZETVÉDELMI SZEMLÉLET FIGYELEMBEVÉTELÉVEL ALKOTTUK MEG A GLIKOL MENTES ÉPÜLET ÉS EGYÉB GÉPÉSZETI HŐKÖZLŐ FOLYADÉK TERMÉKÜNKET   

Miben különbözik a glikoltartalmú termékektől?

-  Szállítás nem ADR köteles

-  Az elhasznált, lecserélendő folyadék nem minősül veszélyes hulladéknak, nem igényel különleges bánásmódot, gyakorlatilag a lefolyóba önthető.

-  Megvan az elvi lehetősége, hogy műszaki hiba estén az ivóvíz hálózatba bekerül, a glikoltartalmú keverék és súlyos mérgezést okozhat. A mi termékünk ezt a veszélyt kizárja!

-  Gyártása során nincs szükség fokozott egészségvédelmi intézkedések betartására, amik nagymértékben növelnék a költségeket

-  Jelenlegi önköltségi árát bőven 1 euró/liter alatt lehet tartani.

Még egy nem mellékes megjegyzés: világújdonság, nem alkalmazzák sehol.

Van még egy változata, repülőgépek indulás előtti jégtelenítésére. Kanadában megadták rá a minőségi bizonyítványt.

A világ vezető légitársaságai 

- Lufthansa

- British Airways

- Air France

- Qatar Airways

- Delta Air Lines

- KLM

- stb... Éves szinten dollár milliókat költenek a repülőgép flottájuk jégmentesítésére. A termék amellett hogy nem környezet szennyező az előállítási és szállítási költségei jóval alacsonyabbak mint a hagyományos káros anyagot tartalmazó fagyálló folyadékok.

imntumblr.png

FIRE OFF 2000

Tűzoltó és tűzgátló folyadék tűzoltásra és  tűzmegelőzésre.

Bevezető:

A FIRE OFF 2000 fantázia nevű találmány (továbbiakban Termék ) alkalmas tűzmentesítésre és tűzoltásra.

A termék olyan lángmentesítő készítmény (tűzálló folyadék ), amellyel a védendő tárgyak felületén teljesen összefüggő záró réteg képezhető, amely láng kialakulását vagy továbbterjedését hatásosan gátolja. Emellett a készítmény stabilan, tulajdonságainak megtartásával tárolható és nem toxikus. Környezetbarát anyag, amely a felhasználást követően a természetben bizonyos idő elteltével biológiailag lebomlik.

A Termékjellemzői:

A Termék nem toxikus, nem tűzveszélyes, stabil szerkezetű anyag , mely felhasználás után a természetben lebomlik. Nagyrészt a szilikátok családjába tartozó anyagokból áll. A készítmény stabilitása miatt nem igényel különleges bánásmódot, tartályban, normál tárolás esetén évekig felhasználható marad.

A Termék hatásmechanizmusa a következő: A felvitt Termék a felületen száradás vagy hő hatására filmszerű bevonatot képez és gyorsan megköt, amely megakadályozza a kezelt anyag oxigénnel való érintkezését, így annak gyulladása vagy továbbégése meghiúsul.

A Termék előállítása minimális műszaki felkészültséget igényel, és alacsony erőforrás igényű technológiával zajlik, mely gyakorlatilag a terméket alkotó komponensek adagolásából és keveréséből áll. A gyártó kapacitás szinte bárhová telepíthető , ahol az előállításhoz (keverés) szükséges csekély energiamennyiség biztosítható.

A termék előállítási ára 0.5 euró/liter

A Termék tárolása és szállítása a szokásos költségeken kívül többlet ráfordítást és speciális műszaki megoldásokat nem igényel.

Biológiai hatás:

A Termék környezetre veszélytelen , nem toxikus anyag.

Hatékonyság:

A Termék literenként 1m2 felület kezelésére elegendő. A Termék felhasználástól függően vízzel hígítható.

A felvitelt követően a Termék azonnal kifejti hatását.

Gyártás és felhasználás:

A Termék alapjául szolgáló anyagok a világ szinte bármely pontján ipari mennyiségben beszerezhetők.

A Termék előállítása különös felkészültséget nem igényel, a komponensek megfelelő arányú keveréséből (és szükség esetén egységcsomagolásából) áll.

Az elkészült Termék speciális tárolási igényeket nem támaszt, szokásos tárolás esetén évekig felhasználható.

A Termék szállítása tartálykocsiban a szokásos módon elvégezhető, Pl. tűzoltó gépjárműben.

Alkalmazása:

A Termék alkalmazása úgy történik, hogy a veszélyeztetett vagy már lángra lobbant tárgyakra vagy növényekre a Terméket porlasztással, locsolással felvisszük.

Erdőtűz estén a környezetet és a szél sebességét figyelembe véve az égő erdőtől minimum 50 méter távolságra egy 5-20 m sáv alapos átpermetezése általában elegendő a tűz megfékezésére. A Termék kiszórása tartályok lehelyezésével és kézi permetezéssel, valamint megfelelő porlasztási technológiával légi úton valósítható meg.

A videóban a Fire Off 2000 tűzgátló anyag bemutatását láthatják olyan gyúlékony anyagokon mint papír, szalma, fenyőfa, osb lap, fenyődeszka ház.

A videóból meggyőződhet arról, hogy a Fire Off 2000 tűzgátló anyag az ilyen gyúlékony anyagokat is megvédi a tűztől.

2 szemléltető teszt, az innovációt részletesen bemutató videó, és további információ megtekinthető: https://wp.me/p4QRvt-3e4