Üzleti lehetőségek, megrendelés, befektetés, cég és ingatlanbörze

Intercontact Üzleti Ajánlatok

Intelligens robotizálás a logisztikában

rakt3.jpg

Az elmúlt évtized technológiai integrációja hatalmas lökést adott az automatizált rendszerek fejlődésének az intralogisztika területén is. Az internet, a hajtástechnika, érzékeléstechnika, a korszerű IT technikák,  a mesterséges intelligencia mixéből olyan rendszerek születtek, amelyek hatékony megoldást jelentenek mind a gyártó cégek, mind a raktározással foglalkozó logisztikai cégek számára.

rakt.jpg

Rendszerintegráció

A magyarországi cég rendszerintegrátorként logisztikai feladatok automatizálásában nyújt segítséget. Az automatizálás terén szerzett több mint 30 éves tapasztalatuk felhasználásával valósítják meg a robotizálási projekteket.

Robotok

Rendszereikben a legnagyobb gyártók eszközeit integrálják: intelligens autonóm robotokat, követőrobotokat, vezető nélküli targoncákat. Megtervezik és legyártják a raktári polcrendszereket, a szükséges görgős és hevederes szállítópályákat, lifteket, robotizált ki- és berakodó állomásokat.

Szoftverek

A raklapok, ládák, kocsiállványok robotizált mozgatását hatékony szoftverek vezérlik és optimalizálják, amely révén megvalósítható a real time készlet management, összehangolva és integrálva a felhasználó WMS/ERP rendszereivel.

Cross Dock megoldások robotizálása

A robotok a raklapokat zsámolyos megoldással továbbítják a lokációk között. A nem raklapos árut (dobozok, ládák) polcos állványok alkalmazásával továbbítják a komissiózási pontokra.

Picking Automatizálás

Az „áru az emberhez” elv alapján a robotok az állványokat mozgatják a komissiózó munkahelyekhez, és onnan vissza a raktárterületre. Az optimalizált „rendelés-csoportosítás” elősegíti a hatékony „többszöri kivét” alkalmazását az egyes állványoknál.

rakt1.jpg

Előnyök  (Esettanulmány)

Az egyik cégnél – amely 8.000 nm-es raktár bázison kezel 20.000 rendelést naponta – a robotizált rendszer bevezetése után a következő eredmények születtek:

Az áruk kiszedése akár megnégyszereződött:         100 db/óra  —  400 db/óra

A létszám harmadára csökken:                                    20 Pickers   —     6 Pickers

A raktározási kapacitás 30%-al nőtt :                         3 egység       —     4 egység

Gyors megtérülés:                                                          2-3 év

Magas rendelkezésre állás:                                          24 órás működés

Megnövekedett pontosság:                                          99,99%

Gyors telepítés és installáció:                                      1-3 hónap

Rugalmasan bővíthető rendszer: a robotok számát rugalmasan lehet növelni.

rakt2.jpg

A KIVÁLÓ MINŐSÉGEN FELÜL A LEGFŐBB ERÉNYÜK:

Megbízhatóság, szavahihetőség (amit akár telefonon is megígérnek arra a megrendelő biztosan számíthat). Vállalt munkájuk mindig gyors, pontos, határidőre kész, profi minőségben.

innova.jpg

intercontactban.png

सोचो वैश्विक स्तर पर  * 放眼全球  * THINK GLOBAL * 思う グローバル *  فكر عالميا

Business Development – Innovations & Future Technology – Investment

https://intercontact.wordpress.com

interenergy.jpg

Kondenzációs minikazán – magyar piacra – magyar munkaerővel – magyar alkatrészekből

kazan.jpg

TÁRSASHÁZI LAKÁSOK FŰTÉSKORSZERŰSÍTÉSE KÉMÉNY NÉLKÜLI KIVITELBEN.

Cégünk felismerve a gázkészülék piac egy még betöltetlen üres szegmensét, kifejlesztette a MIKA-6EU 6 kW-os fűtőkészüléket. Újabb fejlesztésünk a MIKA-6E KON – kondenzációs mini kazán.

A készülékek nagyobb részt a magyar piacra készültek, magyar munkaerővel, nagyrészt magyar alkatrészekből összeépítve. Mivel más gyártók nem fejlesztenek ilyen kis teljesítményű készüléket, így a gázkészülék piacon – ipari mintaoltalommal támogatva –egyedülállóak vagyunk a termékekkel.

Konvektoros, gyűjtőkéményes és kémény nélküli lakások fűtés használati meleg víz ellátása MIKA-6EU gázkészülékkel

A MIKA-6E 6 kW-os mini gázkészülék család fejlesztése és gyártása 2010-ben indult el, főként konvektoros lakások fűtés és meleg víz ellátására.

Az OTÉK 6 kW teljesítmény felett korlátozza a homlokzati füstgáz kivezetést valamint az EU rendelete gyakorlatilag megszüntette a gyűjtőkémény használatának lehetőségét a NOx kibocsátás értékének limitálásával.

Korszerű fűtés-és meleg víz ellátás tekintetében gázkészülékként egyedül a Mika család felel meg az említett lakásokban az érvényben lévő rendeleteknek. Az elmúlt 9 évben  több mint 13.000 db készülék került felszerelésre pozitív visszajelzések mellett, mára kinőve az összes gyerekbetegségét.

A kezdeti visszajelzések az alacsony füstgáz hőmérsékletből adódó gyújtóláng elalvásról szóltak valamint a rendszerből eredő készülék szennyeződésekről, melyekre megszületett a megoldás.

A már két éve gyártott EU valamint E KON típus mindenben megfelel a mai kor követelményeinek. Ionizációs gyújtás, modulációs lángszabályozás, automatikus fagyvédelem, szivattyú letapadás  gátlás, távvezérelhetőség, külső hőmérséklet korrekciós lehetőség, vízáramlás és nyomás érzékelés biztosítja az automatikus biztonságos működést magas hatásfokon az ERP által megadott értékeken belül „A” kategóriájú energia címke kiállításával garantálva.

kazan.png

A készülék jelentős előnye a hagyományos konvektor fűtéssel szemben, hogy 3-4 készülék helyett 1 készülék+radiátor rendszerrel történik a lakás egyenletes hőmérsékletének fenntartása fél fokon belül, szoba termosztáttal vezérelve.

Lényeges, hogy az eddig nehezen fűthető helyiségek (fürdőszoba, folyosó) fűthetővé válnak radiátorral ill. törülköző szárítóval.

A készülék fele akkora, mint a konvektor és alacsony felületi hőmérséklete miatt szellőző nyílással ellátott bútorba is beépíthető.

A magas hatásfok, a kimenő füstgáz alacsony hőmérséklete, a falak felfűtése megközelítőleg 30 % energia megtakarítást eredményez a hagyományos rendszerhez képest. Nem elhanyagolható szempont, hogy a széndioxid kibocsátás is ennyivel csökken.

A készülék váltószelepes típusa indirekt tárolóval meleg víz ellátására is alkalmas, így végképp szükségtelenné teszi a kémény használatát, kiiktatva egy komoly veszélyforrást – a levegő hiányával küzdő átfolyó rendszerű víz melegítőt!

Tavaly szeptembere óta a tervköteles készülékcsere egyszerűsítésre került. A tervfelülvizsgálat  valamint a szilárdsági és tömörségvizsgálat a tervező hatáskörébe került, melyről mindössze bejelentési kötelezettséggel tartozik a szolgáltató felé. Így a folyamat a tervezéstől a kivitelezésig max. 2 napot vesz igénybe. A tervező dönt a mérő óra esetleges le-és felszereléséről, amennyiben nem szikra mentes technológiát ír elő.

Az érvényben lévő rendeletekkel kapcsolatban felmerült néhány félreértés, melyre a szolgáltatói engedélyes írásban választ adott:

  • A C11-es típusú készülék helyére felszerelhető a C13-as típus, a szerzett jog nem veszti érvényét
  • A füstgázkivezetéstől mért 10 méteres oldaltávolság csak 6 kW feletti teljesítményű készülékekre vonatkozik.
  • Középmagas és magas épületekbe beépíthető a MIKA készülékcsalád tagjai korlátozás nélkül.

További információ: 

Kondenzációs minikazán - magyar piacra - magyar munkaerővel - magyar alkatrészekből.

Társasházi lakások fűtéskorszerűsítése kémény nélküli kivitelben.

https://wp.me/p4QRvt-28Z

Ipari automatizálás, robotos alkalmazástechnika, gyártósori és egyedi géptervezés területén

Jelen korunkban a zászlóshajó az 5 tengelyes megmunkálásra alkalmas CNC marógépeink, ahol a munkatérben már nem számít különlegesnek a 3 – 6 - 9 m-es hosszlöketek,  hogy a munkatérbe besétálhat egy autó vagy annak megfelelő méretű objektum, amelyet 3D –ben be is tudunk digitalizálni.

fe8.jpg

Cégfilozófia, küldetéstudat avagy céges ars poetica

Nagyon érdekesnek találom, hogy cégek küldetéstudatról beszélnek. Úgy gondolom van ilyen valóban, lehet küldetése személyeknek, társaságoknak és amikor erről  írnak beszélnek csak egy fő szempontnak kell ezen hitvallásnak megfelelni, amikor magas minőségről, ügyfél érdekekről, termék minőségről, piaci poziciókról beszélnek, hogy őszinte legyen.

Amikor az,  akkor elhiszem és jogos,  hogy szebbet, jobbat akar, hogy fáradsága eredménye engem szolgál a vevőt, hogy a sikeres terméke, szolgáltatása mögött sok tanulás, fejlesztés, kutatás és munka van,  hogy áldozatot hoz a sikerért, amelyet végül meg is érdemel.

Az Kft cégfilozófiáját nagyon röviden tudnám ezért őszintén összefoglalni. Célunk, hogy a lehető legkreatívabban,  az ipar széles spektruma számára elérhető áron, a legjobb CNC marógépeket gyártsuk.

Marógépeinket az ipar számos területére ajánljuk, a teljesség igénye nélkül felsorolva néhányat:
- hajó, csónak, yacht, vizijármű gyártás
- légijármű gyártás
- film és díszlet  ipar
- forma és mintakészítők
- asztalos ipar
- reklám és dekorációs ipar

A technika fejlődésével, sőt időnként rejtélyesen robbanásszerű fejlődésével, a kilencvenes évek még jellemzően 2 - 2,5D megmunkálásait felváltották a 3D-s stratégiák, majd jelenünkben egyre nagyobb az igény az 5 tengelyes folyamatos megmunkálásra alkalmas marógépekre.

Cégünk az elmúlt 2 évtizedben nagy hangsúlyt helyezett az 5  tengelyes ideális konstrukció kialakítására. Így, ügyfeleink számára nemcsak jól működő, de tetszetős és praktikus kialakítású sokoldalú indexelt és folyamatos 5 tengelyes stratégiákra alkalmas marógépekkel állunk rendelkezésre. Kezelésük egyszerű, kiszolgálásuk praktikus, élettartamuk hosszú.  

gömb

Cégtörténet

A cégünk  1992-ben alakult. Alapítói mérnökei nagy tapasztalattal rendelkeztek az ipari automatizálás, robotos alkalmazástechnika, gyártósori és egyedi géptervezés területén.

A megalakulással egy időben a cég a németországi ISEL Automation magyarországi képviseleteként indul, mely elsősorban gravírozó gépek forgalmazását, beüzemelését, szervizelését jelentette.

Az igények azonban elmozdulnak ettől és elindul egy saját fejlesztésű vezérlő szoftver és hardver  fejlesztés az  összes gép és alkalmazástechnikára.  Innentől az import már csak mechanikákra korlátozódik és rendszer integráció is elindul.

A munkatér méret növelése irányában jelentkező igényeket később a képviselt anyacég nem tudja kielégíteni és ekkor fordul a cégprofil  a jelenlegi formájába, ahol is saját konstrukciókra tesz szert mind a mechanika, mind a hardver tekintetében.

Kialakulnak a fő géptipusok  így a gravírozógépekről a hangsúly áthelyeződik  a nagytáblás MDF, plexi, acryl, polikarbonát, megmunkálásra alkalmas 3 tengelyesekre, majd papír és tömítésvágó plotterek, fa és kőipari automata szerszámcserélővel rendelkező ipari marógépek következnek. Megjelennek az éveken át nagy sikerrel gyártott CNC plazmavágók is.

Jelen korunkban a zászlóshajó az 5 tengelyes megmunkálásra alkalmas CNC marógépeink, ahol a munkatérben már nem számít különlegesnek a 3 – 6 - 9 m-es hosszlöketek,  hogy a munkatérbe besétálhat egy autó vagy annak megfelelő méretű objektum, amelyet 3D –ben be is tudunk digitalizálni.

Örömmel várjuk ezért továbbra is kreatív ötletekkel , nagy elhatározásokkal bíró ügyfeleinket, hogy közösen sikerre vigyük álmaikat.

Ehhez kívánunk életerőt, elszántságot és kitartást!

Az Automatic csapata

fe6.jpg

Alkalmazási terület:
- 3D indexelt, és 5 tengelyes megmunkálás,
- Klasszikus anyag területe:
ipari habok, műanyag, fa, kompozit
anyagok, modellező anyagok
- Kompozit szerszám készítés
- Vákuumformázó szerszámok
- Óriás térforma megmunkálás,
mint hajók, jacuzzi, kádak, burkolatok,
öntőformák, szerszámok kíváló marógépe.

Ajánljuk:
- kompozit eszköz gyártóknak
- öntőforma készítőknek
- prototipus gyártóknak
- sporteszköz és alkatrész gyártók számára.

fe1.jpg

Opcionális  és illesztett eszközök:
- Forgatóasztal
- Laser scanner
- Hideg levegős hűtés
- Forgácselszívó rendszer
- Automata szerszámtár
- Szerszám hosszbemérőfej
- Folyamatos, v. index (BC axis) fej

Mechanika:
- Golyósorsóval hajtott szánrendszer
- Gördülőelemes linear vezetékek
- Hegesztett acélszerkezetű vázrendszer
- MDF tömör, T-nútos, vagy ,
- vákuumasztal kivitelben
- Max sebesség: 14'000 mm / min
- Munkatér I.: 2000 x 2000 x 800 mm
- Munkatér II.: 2500 x 2000 x 800 mm

Vezérlés műszaki adatok:
- 4 - 6 tengelyes gantry AC digitális hajtás
- Klasszikus G_code bemenő file formátum
- Frekvenciaváltóval hajtott nagyfrekvenciás léghűtéses marómotor,
- P=2,2 - 4,5 KW főorsó, nmax = 24000 r/min
- Poz. ismétlési pontosság: 0,03 mm
- Wireless remote control
- Betáp: 3 x 380V, 50Hz
- Sűrített levegő igény: 6 atm

fe2.jpg

Opcionális  és illesztett eszközök:
- Forgatóasztal
- Laser scanner
- Hideg levegős hűtés
- Forgácselszívó rendszer
- Automata szerszámtár
- Szerszám hosszbemérőfej
- Folyamatos, v. index (BC axis) fej

Mechanika:
- Golyósorsóval hajtott szánrendszer
- Gördülőelemes linear vezetékek
- Hegesztett acélszerkezetű vázrendszer
- MDF tömör, T-nútos, vagy ,
- vákuumasztal kivitelben
- Max sebesség: 14'000 mm / min
- Munkatér I.: 2000 x 1500 x 400 mm
- Munkatér II.: 2500 x 1500 x 400 mm
- Munkatér III.: 2500 x 1500 x 600 mm

Vezérlés műszaki adatok:
- 4 - 6 tengelyes gantry AC digitális hajtás
- Klasszikus G_code bemenő file formátum
- Frekvenciaváltóval hajtott nagyfrekvenciás léghűtéses marómotor,
- P=2,2 - 4,5 KW főorsó, nmax = 24000 r/min
- Poz. ismétlési pontosság: 0,03 mm
- Wireless remote control
- Betáp: 3 x 380V, 50Hz
- Sűrített levegő igény: 6 atm

fe3.jpg

Opcionális  és illesztett eszközök:
- Forgatóasztal
- Laser scanner
- Hideg levegős hűtés
- Forgácselszívó rendszer
- Automata szerszámtár
- Szerszám hosszbemérőfej
- Folyamatos, v. index (BC axis) fej

Mechanika:
- Golyósorsóval hajtott szánrendszer
- Gördülőelemes linear vezetékek
- Hegesztett acélszerkezetű vázrendszer
- MDF tömör, T-nútos, vagy ,
- vákuumasztal kivitelben
- Max sebesség: 14'000 mm / min
- Munkatér I.: 3500 x 2500 x 800 mm
- Munkatér II.: 4500 x 2500 x 800 mm
- Munkatér III.: 5500 x 2500 x 1000 mm

Vezérlés műszaki adatok:
- 4 - 6 tengelyes gantry AC digitális hajtás
- Klasszikus G_code bemenő file formátum
- Frekvenciaváltóval hajtott nagyfrekvenciás léghűtéses marómotor,
- P=2,2 - 4,5 KW főorsó, nmax = 24000 r/min
- Poz. ismétlési pontosság: 0,03 mm
- Wireless remote control
- Betáp: 3 x 380V, 50Hz
- Sűrített levegő igény: 6 atm

fe4.jpg

Alkalmazási terület:
- 3D indexelt, és 5 tengelyes megmunkálás,
- Klasszikus anyag területe:
ipari habok, műanyag, fa, kompozit
anyagok, modellező anyagok
- Kompozit szerszám készítés
- Vákuumformázó szerszámok
- Óriás térforma megmunkálás,
mint hajók, jacuzzi, kádak, burkolatok,
öntőformák, szerszámok kíváló marógépe.

Ajánljuk:
- kompozit eszköz gyártóknak
- öntőforma készítőknek
- prototipus gyártóknak
- sporteszköz és alkatrész gyártók számára

fe5.jpg

A kiváló minőségen felül a legfőbb erényük:

Megbízhatóság, szavahihetőség (amit akár telefonon is megígérnek arra a megrendelő biztosan számíthat). Vállalt munkájuk mindig gyors, pontos, határidőre kész, profi minőségben.

A vállalkozás nagy tapasztalattal rendelkezik számítógépes vezérlés, egyedi géptervezés, gyártás automatizálás, szerelés automatizálás, szoftver fejlesztés területén. Saját fejlesztésû vezérlõ szoftverekkel, vezérléssel, gravír és 3 - 4 - 5 - 12 tengelyes marógépkonstrukcióval, plazmavágó, papírvágó plotter és hegesztõrobot konstrukcióval rendelkezik. Profiljába tartozik használt maró- és stanc gépek, esztergák pótlólagos CNC átalakítása, vezérléseinek felújítása is.

Várják bel- és külföldi megrendelők, kooperációs  üzleti partnerek jelentkezéseit.

More information you can find at Intercontact Ltd

सोचो वैश्विक स्तर पर  * 放眼全球  * THINK GLOBAL * 思う グローバル *  فكر عالميا

Business Development – Innovations & Future Technology – Investment

https://intercontact.wordpress.com

interenergy.jpg

Kapcsolódó kép

innova.jpg

Business Development – Innovations & Future Technology – Investment

dim,

feminv.jpg

Manufacturer Companies & High Quality Products (20 Companies)

fold

block.jpeg

UNICEF $50-100K Funding Opportunity for Blockchain Start-ups 

fold

toyota1.jpg

Toyota AI Ventures Launch New $100M Fund

fold

solarbig.jpeg

Solar Energy in Industrial Processes | EU Call for Proposals

fold

planetf.jpg

EU Call for Proposals | Digital Information Management

fold

network22.jpg

Business and Investment Opportunities in EU

fold

clima.jpg

Turning the tide on climate change - Enel Open Innovability

fold

tenger3.jpg

European Pre-Commercial Procurement Programme for Wave Energy Research & Development

fold

terkepshark2.jpg

The OCEARCH an collaborative, inclusive and open-sourced project to geared to helping scientists collect previously unattainable data on animal movements from deep in the world’s oceans.
Track sharks, whales, turtles, seals, dolphins, alligators

fold

¡Muchas gracias a todos y respeto!

gömb

gombh.png

再見 * Goodbye  *  Adiós * Au revoir  * Adeus * Auf Wiedersehen * До свидания * Arrivederci  * さようなら * Güle güle * Selamat tinggal *  नमस्ते  * Totsiens * Αντίο *  معالسلامة  * Tot ziens * Adiaŭ * Kwaheri * Do widzenia * Viszontlátásra *

 Thank you for viewing!

TOP Befektetési Lehetőségek

imn30

Mottónk már 30 éve:
„Felhagyni a piackutatással, hogy pénzt spóroljon – olyan mint megállítani az órát, hogy időt spóroljon”

imncsik3

Tisztelt IMN Partnerek!

Az alábbi linkeken elérhető a részletes üzleti ajánlat,  illetve a legújabb üzletfejlesztési lehetőségekről a WordPress oldalainkon találnak bővebb információt. https://intercontact.wordpress.com
Bármilyen kérdés esetén állunk szíves rendelkezésre.

sale

viz

Ásványvíz palackozó üzem új csarnokkal és gépsorral eladó!

imntumblr

imnvip

Magyar Szabadalmak – Innovációk 

imntumblr

kastely1

Castle for sale ( built in 1810 ) now very favorable price!

imntumblr

recycl

45 YEARS EXPERIENCE IN THE PLASTIC INDUSTRY  Recycling know-how for sale  

imntumblr

aqual

Microcontroller Operated Fish Feeder System for Intensive Fish Farms – NEW PRODUCT FOR GLOBAL MARKETS

imntumblr

सोचो वैश्विक स्तर पर  * 放眼全球  * THINK GLOBAL * 思う グローバル *  فكر عالميا

Business Development – Innovations & Future Technology – Investment

https://intercontact.wordpress.com

75d5c-interenergy

Kapcsolódó kép

innova

Business Development – Innovations & Future Technology – Investment

Alvállalkozó közvetítés országosan

femal.jpg
ALVÁLLALKOZÓ KÖZVETÍTÉS ORSZÁGOSAN. GYORS – PONTOS – VÁLLALT MUNKÁVAL HATÁRIDŐRE KÉSZ – PROFI CÉGEK

Nagyobb projektek estében amikor a munka mennyisége igényelné, de a korlátozott létszám miatt a kivitelező cég nem tud több alkalmazottat foglalkoztatni, hatékony megoldást jelent az alvállalkozó közvetítési szolgáltatásunk igénybevétele.

Az alvállalkozói rendszer gyors megoldás a hirtelen kialakuló nagy létszámigényű helyzetekben, valamint költségoldali szempontból is előnyös.

Cégünk széleskörű és kipróbált meglévő kapcsolatrendszerrel rendelkezik főként a fém – fa – építőipar szektorban működő alvállalkozók között, valamint több más profilban pld. műanyag és élelmiszeripar is tudunk alvállalkozókat ajánlani.

zsk.png
Mottónk már 30 éve : „Felhagyni a piackutatással, hogy pénzt spóroljon – olyan mint megállítani az órát, hogy időt spóroljon”

Ásványvíz palackozó üzem új csarnokkal és gépsorral eladó!

zsk.png

Mottónk már 30 éve :
„Felhagyni a piackutatással, hogy pénzt spóroljon - olyan mint megállítani az órát, hogy időt spóroljon”

Tisztelt Látogatónk!
 

Először is szeretnénk gratulálni vállalkozásuk eddigi elért sikereihez és múltjához. Megtiszteltetésnek vesszük, hogy meglátogatta oldalainkat. Reméljük az itt feltüntetett információk hasznosnak bizonyulnak majd Önnek.

Cégünk, az Intercontact Marketing Network Kft. 30 éve, három évtizeddel ezelőtt alakult és van jelen  a nemzetközi gazdasági életben. Számos külképviselettel, nagykövetséggel és kereskedelmi kirendeltséggel állunk kapcsolatban, ahonnan folyamatosan kapjuk az aktuális üzleti ajánlatokat, illetve juttatjuk el oda magyarországi partnereink felajánlásait.

Kiemelten fontos tevékenységünk a magyar áruk és termékek külpiaci bevezetése, külföldi piackutatás. Célunk minél több gazdasági, üzleti információt eljuttatni, üzleteket létrehozni a magyar gazdaság szereplői számára, különös tekintettel az export-import ügyletek, bérmunka, szabad gyártói kapacitás lekötés, képviseletek létrehozása, vegyesvállalat alapítás profiljában. A kapott adatokat 24 órán belül közzé tesszük az Intercontact cégcsoport információs rendszerében.

Ezenkívül személyes tárgyalásokat koordinálunk külföldi megrendelő partnerek és magyar gyártók között, üzemlátogatással egybekötve. Nagyon sok esetben mintákat és műszaki dokumentációkat is rendelkezésre bocsátunk. A napi operatív tevékenységben (levelezés, árajánlatküldés, kapcsolattartás)  szintén segítséget nyújtunk. Szilárdítsák meg pozíciójukat a mai kiélezett piaci versenyben, és építsenek ki cégük üzleti jövőjét meghatározó üzleti kapcsolatokat az általunk nyújtott üzleti lehetőségek, szolgáltatások segítségével. Az itt olvasható bel- és külföldi nemzetközi ajánlatok, projektek, üzleti lehetőségek csupán egy része adatbázisunk naponta bővülő tartalmának.

Várjuk szíves visszajelzését, részünkről megtiszteltetésnek vennénk, ha az együttműködés mellett döntenének. Eredményes együttműködésünk reményében válaszát várva az alábbi elérhetőségeinken, ahol további információt, műszaki rajzot, leírást a kódszámok alapján kérhetnek, vagy a minták személyesen megtekinthetők irodánkban. Szíves figyelmébe ajánljuk tehát az Intercontact üzleti, partnerkereső ajánlatait, amennyiben biztos és folyamatos munkát szeretne biztosítani saját cége számára!  További információ a weboldalunkon található. 

intercontactban.png

Ásványvíz palackozó üzem új csarnokkal és gépsorral eladó!

 

vizhatos.jpg

A palackozó üzem mélyfúrású kútjának vízjogi engedély szerint  kitermelhető mennyisége : 65 millió liter/év . Mivel az üzem mellett található egy kb. 5 hektáros alma ültetvény a kútból  locsolási célra  10 millió liter vízmennyiség el van különítve erre a feladatra. Ebből kifolyólag palackozási célra tehát  55 millió liter használható fel. Az ásványvízkút hozama a szivattyú kapacitástól függően évi  220 millió literre növelhető fel a vízjogi engedély módosításával. 

vizegy.jpg

Palackozás technológiai oldalról a jelenleg beépített fúvó és töltő technológia kapacitása  5.000 palack/óra, 1,5 literes PET palackos kiszerelésre számítva. Havi  szinten ez a kapacitás  2 - 2,5 millió palackos töltési volumennek felel meg. Egyaránt tud a gépsor szénsavas és szénsavmentes kiszereléseket gyártani. Az üzem újszerű 5 éve a beindulás óta kb. hat hónapot üzemelt. Dolgozói létszám igény műszakomként  10-12 fő ,mely kiegészülhet az adminisztrációs  és logisztikai személyzettel.

vizketto.jpg

Elismert természetes ásványvíz  a cég terméke. A vizsgált alkotók alapján a víz a „természetes gyógytényezőkről” szóló 74/1999. (XII.25.) EüM rendelet 2. számú melléklet az ''Elismert természetes ásványvíz jellemzői'' 1. pont követelményei alapján „belsőleg történő felhasználásban” természetes ásványvíznek minősíthető. A vizsgált alkotók alapján a víz a 65/2004.(IV. 27.) FVM-ESZCSM-GKM'' a természetes ásványvíz, forrásvíz, palackozásáról szóló rendelet szerint palackozásra természetes ásványvízként megfelel.

vizharom.jpg

BABAVÍZ 

A rendelet 5. számú melléklete szerint a palackon feltüntethető. az összetételre vonatkozó állítások: „alkalmas nátriumszegény diétához”. A víz természetes mutatói alapján a Babavíz minőségnek megfelel, tisztítás nélkül kisbabák és a kisgyermekek számára is tökéletesen fogyasztható. Összetétele lehetőséget nyújt arra, hogy a kisbabák szervezetére negatív hatás nélkül, korlátlan mennyiségben adhassák a kismamák. Az ásványvíz mellékíztől mentes, így tökéletesen alkalmas a szomjoltásra. Nátriumtartalma rendkívül alacsony, ugyanakkor  káliumban és magnéziumban gazdag, ami elengedhetetlen a kisgyerekek csontjainak fejlődéséhez és megszilárdulásához.

viz.jpg

Mindezek mellett kémiailag nem kezelt, és mentes minden olyan anyagtól, amely a kisbabák számára veszélyt jelent (nátrium, nitrit). Ezért kiválóan alkalmas a tápszerek hígítására, különböző táplálékaiknak elkészítésére.

Az alkotók alapján a víz mérsékelt ásványi anyag tartalmú, kalcium-magnézium- hidrogén-karbonátos jellegű, kemény víz, melynek alacsony a nátrium tartalma.

A víz jellegét meghatározó, valamint biológiai hatással rendelkező kémiai összetevők a részletes vizsgálat eredményéből kiemelve: 

viznyolc.png

A víz nem tartalmaz kifogásolható mennyiségű szervetlen makro (ammónium, nitrát , nitrit)-, mikro (cianid, arzén, fémek)- és szerves mikroszennyezőket (fenolok, TPH-olaj, BTEX, VOCI, PAH, Pesztidek), metánt, továbbá bakteriológiai szempontból is megfelelő. A jelenlegi kapacitás 4000-4500 palack/óra. A kút teljes kapacitása 220 millió liter víz évente. Jelen engedélyek alapján kibányászható 55 millió liter ásványvíz. 

Az eladó garanciát vállal arra, hogy az általa palackozásra kerülő víz jelenleg is megfelel az előző pontban ismertetett szakértői vélemény által tanúsított paramétereknek.

viznegy.jpg

Az Eladó 1/1 arányú kizárólagos tulajdonát képezi az ingatlan-nyilvántartás szerint egyéb épület, palackozó üzem megnevezésű, 938 m2 alapterületű ingatlan az ásványvíz palackozó üzem működtetéséhez szükséges teljes gépi felszereltséggel, know-how-val, valamint az ásványvíz termeléshez szükséges vízjogi engedéllyel és törzskönyvvel. Eladási irányár: 350 millió forint.

További információ az Intercontact-tól kérhető.  www.intercontact.hu  imn@t-online.hu

imnw.png

 

Business Development – Innovations & Future Technology – Investment

worldb.jpg

Üzleti lehetőségek, megrendelés, befektetés, ingatlan és cég adás-vétel üzleti ajánlatok.

FÉM - FA - ÉLELMISZER - ÉPÍTŐIPAR gyártó kapacitás lekötés, valamint export-import, projektfinanszírozás, vegyesvállalat alapítás. 

További információ témakörönként a weboldalakon. https://wp.me/p4QRvt-fX

wpb.png

First of all we would like to thank everyone for their cooperation and attention, connections from all over the world

Business Development – Innovations & Future Technology – Investment –  Recycling – Green Technology – Renewable Energy – Water Management – Cleantech – Ecosystem – Environment – Nanotech – Robotics

FOLLOW US ON WORDPRESS   https://intercontact.wordpress.com

 

 

Befektetők magyar cégeket, projekteket keresnek

network22.jpg

Befektetők az alábbi üzleti lehetőségeket keresik

Befektető megvételre keres olyan cégeket ahol az éves hozam 6-8 % valamint az eladó tovább üzemelteti a céget. Lehet termelő fém-fa-építő-élelmiszeripari üzem vagy idegenforgalom, irodaház, stb. profil egyaránt. További információ az IMN-től kérhető.

euroketto

Elsősorban Bp. belvárosi épületek vagy telkek, ahol 3 ill. 4 csillagos szállodát lehet építeni. Ha épület, akkor 4-6000 m2 legyen, vagy ennél nagyobb is érdekes lehet.

Irodaház céljára alkalmas épület, amit bérbe lehet adni, elsősorban Budapest Belvárosban.

XI. kerület központi részén telek, amely hotelnek alkalmas.

Budapesten 100-300 szobás hotel.

Co-workingre alkalmas belvárosi ház, jó közlekedéssel, építészetileg izgalmas ingatlan 2000 m2 felett.

Bérbe adott bevásárló központok vagy irodaházak. Ha van cég portfolió az is érdekes lehet.

c9dcf-network5

Faipari cég 50 – 80 millió forint értékig.

Működő nyomda.

Nyugat-Magyarországon egészségcentrumnak alkalmas kastély 50 szoba felett.

Vidéki nagyvárosokban hotelek.

Veszélyes hulladék begyűjtő, recikláló cég.

Fémipari cég 150 millió forint értékig.

IT cég amely iCloud adatarchiválással foglalkozik.

Piacképes szabadalmak az ipar bármely területéről.

További információ: www.intercontact.hu

imnw.png

Multinacionális cég nagykereskedők részére az alábbi termékeket kínálja kedvező árakon eladásra:

reklam4.jpg

Multinacionális cég  nagykereskedők részére az alábbi termékeket kínálja kedvező árakon eladásra:

- CPU proceszorok

- SSD

- HDD

- SD kártyák

- Beats (fülhallgatók)

- Telefon képernyők

- LCD monitorok

- Tabletek

- TV

- Játék konzolok PS4, stb.

a3k.png

A magyarországi piacon kívül szeretnének új partnereket találni mobil telefonok (Apple, Samsung, ) és tonerek (HP, Canon,)  nagykereskedelmi forgalmazása, disztribúciója terén.

a4k.png

A cég jelen van Münchenben, Pozsonyban, Prágában, Varsóban, valamint most alapított Budapesten is leányvállalatot és a következőt Bécsben indítja.

A partnerek főként  Magyarország, Ausztria, Németország, Svájc, Csehország és Lengyelország területén, valamint Ukrajna, Oroszország és déli nem EU tag országok is kivételesen lehetnek.    

A legmagasabb megrendelhető havi mennyiség akár 20.000 darab lehet típusonként.

Az áru eredeti dobozban,  teljes tartozékok, original  bontatlan csomagolt.

Garancia: 2 év.

További információ: Intercontact Üzleti Ajánlatok

reklam2.jpg

Üzleti lehetőségek, megrendelés, befektetés, ingatlan és cég adás-vétel üzleti ajánlatok.

zzzzzzz.jpg

Mottónk már 27 éve :
„Felhagyni a piackutatással, hogy pénzt spóroljon - olyan mint megállítani az órát, hogy időt spóroljon”

dim.jpg

intercontactltd_p.png

 

Tisztelt Látogatónk!

Először is szeretnénk gratulálni vállalkozásuk eddigi elért sikereihez és múltjához.

Megtiszteltetésnek vesszük, hogy meglátogatta oldalainkat. Reméljük az itt feltüntetett információk hasznosnak bizonyulnak majd Önnek. 

Cégünk, az Intercontact Marketing Network Kft. 27 éve, közel három évtizeddel ezelőtt alakult és van jelen  a nemzetközi gazdasági életben. Számos külképviselettel, nagykövetséggel és kereskedelmi kirendeltséggel állunk kapcsolatban, ahonnan folyamatosan kapjuk az aktuális üzleti ajánlatokat, illetve juttatjuk el oda magyarországi partnereink felajánlásait.

Kiemelten fontos tevékenységünk a magyar áruk és termékek külpiaci bevezetése, külföldi piackutatás.

Célunk minél több gazdasági, üzleti információt eljuttatni, üzleteket létrehozni a magyar gazdaság szereplői számára, különös tekintettel az export-import ügyletek, bérmunka, szabad gyártói kapacitás lekötés, képviseletek létrehozása, vegyesvállalat alapítás profiljában.

A kapott adatokat 24 órán belül közzé tesszük az Intercontact cégcsoport információs rendszerében. Ezenkívül személyes tárgyalásokat koordinálunk külföldi megrendelő partnerek és magyar gyártók között, üzemlátogatással egybekötve. Nagyon sok esetben mintákat és műszaki dokumentációkat is rendelkezésre bocsátunk. A napi operatív tevékenységben (levelezés, árajánlatküldés, kapcsolattartás)  szintén segítséget nyújtunk.

Szilárdítsák meg pozíciójukat a mai kiélezett piaci versenyben, és építsenek ki cégük üzleti jövőjét meghatározó üzleti kapcsolatokat az általunk nyújtott üzleti lehetőségek, szolgáltatások segítségével.

Az itt olvasható bel- és külföldi nemzetközi ajánlatok, projektek, üzleti lehetőségek csupán egy része adatbázisunk naponta bővülő tartalmának.

Várjuk szíves visszajelzését, részünkről megtiszteltetésnek vennénk, ha az együttműködés mellett döntenének.

Eredményes együttműködésünk reményében válaszát várva az alábbi elérhetőségeinken, ahol további információt, műszaki rajzot, leírást a kódszámok alapján kérhetnek, vagy a minták személyesen megtekinthetők irodánkban.

Szíves figyelmébe ajánljuk tehát és csatoltan megküldjük az Intercontact üzleti, partnerkereső ajánlatait, amennyiben biztos és folyamatos munkát szeretne biztosítani saját cége számára!  További információ a weboldalunkon található.

imnw.png

Üzleti lehetőségek, megrendelés, befektetés, ingatlan és cég adás-vétel üzleti ajánlatok. 
Fém-fa-élelmiszer-építőipar gyártó kapacitás lekötés, valamint befektetés, export-import, projektfinanszírozás, vegyesvállalat alapítás profilban.

femipar.jpg

Fémipari munkák. Gyártó cégeket, fém és építőipari technológiákat, új eljárásokat, szabadalmakat keresünk!

 

fakep.jpg

Faipari munkák, üzleti lehetőségek. Gyártó cégeket, termékeket, új eljárásokat, szabadalmakat keresünk!

dimal.jpg

orketto.jpg

Élelmiszeripari üzleti lehetőségek. Gyártó cégeket, termékeket, technológiákat, új eljárásokat, szabadalmakat keresünk!

 

imninv.png

Befektetés & Cég-Ingatlanbörze  

 

interenergy.jpg

Több évtizedes projektmegvalósító múlttal folyamatosan keresünk projektötleteket, amelyek a Közép- és Kelet-Európa térségében lévő piacokon versenyképes termékeket képesek létrehozni és a projekt maga is versenyképes termékké válik. Különös tekintettel keresünk olyan projekteket, amelyek tudás alapú innovációt tartalmaznak.

 

imnglobal.jpg

  

More information & business opportunities: /CN-GB-DE-FR-RU-IT-ES-HU/

Business Development

Nemzetközi  üzleti  ajánlatok

欢迎光临  Intercontact  的新网站

Международный бизнесп редложения

Internazionale   attività commercial   offerte

Geschäftsinformationen und  aktuelle  angebote

Información  comercial  y propuestas  de  negocios

Recherche de partenaires commerciaux, techniques, financiers

 

intercontactmn.png

imntublr.png

imnthinkgolbal.jpg

 IMN Business Development  CN - GB - DE - FR - RU - IT - ES - HU     

Microcontroller vezérelt haletetõ rendszer a világpiacra.

A haletetõ rendszer fejlesztésének célja: Tápanyag és munkaerõ takarékos üzemvitel biztosítása. Járulékos haszon a recirkulációs rendszer vízminõségének javulása.

Microcontroller által mûködtetett haletetõ rendszer, intenzív haltenyésztõ üzemek részére.

A magyar cég által fejlesztett  legmodernebb haletetõ rendszer, egyedi mûködésû  etetõgépek hálózatából  áll. Az etetõgépek rozsdamentes láncon függenek, kihajtható konzolokra erõsítve a halnevelõ medencék felett.

A függesztési ponthoz az elektronikus mérleg van rögzítve, majd a haltáp tartály következik, melynek alsó tölcséres végére az adagoló mechanika van szerelve. Az adagolást minden etetõhöz rendelt egyedi IP címmel ellátott mikrokontroller vezérli. Minden mikrokontrollernek saját 12 Voltos lokális akkumulátora van a véletlenszerû egyidejû etetések okozta hálózati túlterhelõdések kivédése céljából.

Különös tekintettel arra a körülményre, hogy egy rendszerbe maximum 93 darab etetõt is lehet integrálni.

A haletetõt gyártó cég intenzív recirkulációs halházi technológiával dolgozó farmok részére egyéb más mûszereket és berendezéseket is gyárt. Úgymint sûrített levegõ ellátó rendszer vezérlést, üzemvitel biztonságát felügyelõ alarm rendszert stb.

A haletetõ rendszer kifejlesztve, tesztelve, az elsõ 40 készlet legyártva. Világpiaci bevezetésre vár.

További információ ide kattintva az Intercontact Szuperajánlatok oldalon található

INTERCONTACT MARKETING NETWORK KFT   www.intercontact.hu

Kiterjedt világpiaci vevőkörrel rendelkező laboratóriumi berendezéseket, eszközöket fejlesztő - gyártó cég befektetőt keres. Világpiac / 5 Kontinens / 40 Ország

labor.png

Több mint 20 éve működő kiterjedt világpiaci vevőkörrel rendelkező laboratóriumi berendezéseket, eszközöket fejlesztő - gyártó cég, tulajdonos és vezető váltás érdekében tőkével rendelkező szakmai befektetőt keres.        

Követelmény: nagy gyakorlattal rendelkező, diplomás gépész vagy villamosmérnök  (polihisztori attitűddel ; biokémia; fizika; optika; )       

A vállalkozásnak kiváló neve, híre van a szakterületén. A több mint két évtized következetes minőségi munkája következtében elnyert elismerést nagy kár volna veszni hagyni akár nemzetünk akár a következő tulajdonos és generáció szempontjából.                              

A cég közel negyed évszázada saját fejlesztésű és gyártású kutatási eszközöket szállít a világpiacra, közvetítők nélkül, főként egyetemek, intézetek részére 5 kontinens 40 országába ami mintegy 300-350 intézményt jelent, ezeken belül a magán partnerek száma meghaladja a 800-at.                    

A fotókon látható eszközök a géntechnológiai alapkutatásokhoz szükségesek. Egyedi, bármely más területeken használatos  orvosi eszközöket is terveznek és gyártanak partnereik részére. A magyarországi szállítások értéke mindössze 2% -át teszik ki a külpiaci értékesítésnek. 

A világpiacon az alábbi országokba szállít a cég:

AE; AT; AU; BE; BR; CA; CH; CL; CN; CY; CZ; DE; DK; EE; ES; FI; FR; HK; HR; IE; IL; IN; IR; IT; JP; KR; MX; NL; NO; NZ; PT; SA; SE; SG; SK; TW; UK; US; VN; ZA;

laborhatos.jpg

Ez a fotó a BBC News - China cloning on an 'industrial scale' -  weboldalról származik.  http://www.bbc.com/news/science-environment-25576718

A cikk a világ legnagyobb sertés klónozó üzemét mutatja be. A 3. számú széken ülő kutató balján és a tőle balra ülő kutató balján is látható embrió klónozó készülékek a magyar cég gyártmányai.

A cég a termékeihez szükséges alkatrészek túlnyomó többségét maga gyártja, ehhez megvan a szükséges gép és műszerparkja.

További részletes információ az Intercontact-tól kérhető.

zzzzzzz.jpg

INTERCONTACT MARKETINGNETWORK KFT

Tel/Fax: (36)-1-400-1417

Tel/Fax: (36)-1-402-4675

Mob. (36) 20 487 5422

Mob. (36) 30 449 7559

imn@t-online.hu

Skype: intercontact1

www.intercontact.hu

Eladó Nyugat-Magyarországon 1800-as években klasszicista stílusban épült kastély, a történelmi belvárosban, frekventált helyen.

kastelkilenc.jpg

Eladó Nyugat-Magyarországon 1800-as években klasszicista stílusban épült kastély, a történelmi belvárosban, frekventált helyen. 
A kétszintes főépülethez melléképületek tartoznak az udvaron.
Bruttó telek területe: 2.715 nm.
Bruttó alapterület Az épület: 2.453 nm.
Az épületben 25 szoba áll a vendégek rendelkezésére, étterem, borospince, billiárd szoba, 200 nm konferenciaterem (amely a   legnagyobb a városban), kiszolgáló szobák, portás szoba, lift, stb.
Lehetőség van újabb 14 szoba kialakítására a tetőtérben a 787 nm. területen.
Eladási irányár 1.550.000 Euró.

 További információ az Intercontact weblapján megtekinthető 

Renewable Energy - Innovations & Future Technology

IMN Business Development / CN - GB - DE- FR - RU -I T - ES - HU / 

Nemzetközi üzleti ajánlatok

欢迎光临 Intercontact 的新网站

International business opportunities

Международный бизнес предложения

Internazionale  attività commerciali offerte

Geschäftsinformationen,  aktuelle  angebote

Información comercial y propuestas de negocios

Recherche de partenaires commerciaux, techniques, financiers

 

Nemzetközi kockázati tőkebefektető társaságok megvalósításra váró projekteket keresnek.

zzzzzzz.jpgTöbb évtizedes projektmegvalósító múlttal folyamatosan keresünk projektötleteket, amelyek a Közép- és Kelet-Európa térségében lévő piacokon versenyképes termékeket képesek létrehozni és a projekt maga is versenyképes termékké válik. Különös tekintettel keresünk olyan projekteket, amelyek tudás alapú innovációt tartalmaznak.

A legfőbb területek, amelyeken belül várjuk a projekt ötleteket:

- idegenforgalom

- alternatív gyógyászat

- alternatív energia

- tudásalapú innováció

- sport, szabadidő és szórakoztatás

- ingatlan- és városfejlesztés.

Azon projektek támogathatóak, amelyek közvetlenül vagy közvetve illeszkednek a Nemzeti S3-ban meghatározott nemzeti vagy horizontális ágazati prioritások vagy intelligens technológiák valamelyikéhez.

A nemzeti ágazati és horizontális prioritások:

- Egészséges társadalom és jólét;

- Fejlett jármű- és egyéb gépipari technológiák;

- Tiszta és megújuló energiák;

- Fenntartható környezet;

- Egészséges és helyi élelmiszerek;

- Agrár-innováció;

- Infokommunikációs technológiák és szolgáltatások;

- Befogadó és fenntartható társadalom, élhető környezet.

Intelligens technológiák:

- fotonika, lézertechnológia

- különleges anyagok, korszerű anyagok, modern anyagtechnológiák

- bionika

- nem gépipari fémfeldolgozás

- elektronika és félvezető-technológia

- korszerű szénhidrogén technológia (kőolaj, földgáz)

- korszerű csomagolástechnikai technológiák

- vegyipar (pl. gumiipar, műanyagipar, intermedier, műtrágya és kozmetikumok gyártása)

- építőipar (építőanyag-technológiák)

- textilipar

- fa- és bútoripar

- logisztika

- kulturális és kreatív ipar

További információ az Intercontact-tól kérhető.

http://www.intercontact.hu/szuperaj/szuper1.html

 http://www.intercontact.hu 

Tel: +36 30 449 7559   imn@t-email.hu 

interenergy.jpg

Területi Igazgatókat Keresünk !

zzzzzzz.jpg

PÁLYÁZAT !

Közép-Európa ( Magyarország, Ausztria, Románia, Szlovákia, Ukrajna, Szlovénia, Horvátország, Csehország) területéről keresünk vállalkozókat, vállalkozásokat az Intercontact Marketing Network Kft. információs rendszerének további kiszélesítésére és szervezői munkáira. Eredményes próbaidő után kizárólagos területi képviseleti jogot biztosítunk.

Amit kínálunk:
Eredményes próbaidő után kizárólagos területi képviseleti jogot adunk.

Bérezés, juttatások:
Kiemelkedően magas jutalékot biztosítunk.

Akiket keresünk:
Elsősorban azok jelentkezését várjuk, akik kapcsolatban állnak az ipar, a mezőgazdaság, a kereskedelem és a szolgáltatás ágazataiban tevékenykedő vállalatokkal, cégekkel, vállalkozásokkal.

Főbb területek:
Árualap és szabad gyártói kapacitás felkutatása, nemzetközi anyagos és bérmunka kihelyezése. Főleg a fémipar - faipar - építőipar - élelmiszeripar gyártói kapacitás lekötés, valamint a beruházás, export-import, projekt finanszírozás, vegyesvállalat alapítás profiljában vagyunk érdekeltek.

Elvárások:
Maximális megbízhatóság és szorgalom. Előnyt jelent már meglévő közép - nagyvállalati ügyfélkör, de nem alap elvárás.

Fő célunk:
Minél több gazdasági, üzleti információt biztosítani, üzleteket létrehozni a magyar gazdaság szereplői számára. Az üzleti lehetőségek, megrendelés, befektetés, ingatlan és cég adás-vétel üzleti ajánlatok ismertetése.

Tevékenységünk:
Külföldi üzleti partnerközvetítés, nemzetközi gazdasági stabil üzleti kapcsolatok, folyamatos megrendelések létrehozása. Kiemelten fontos tevékenységünk a magyar áruk és termékek külpiaci bevezetése, külföldi piackutatás. 

Feladat:
Piacképes magyar gyártók és árualapok felkutatása. Nagyon sok esetben konkrét minták és műszaki dokumentációk is rendelkezésünkre állnak. Elsősorban profi és minőségi szinten lévő, komoly munkákra képes üzletembereket, cégeket keresünk

Jelentkezés:
Még ma jelentkezzen ! Csatlakozzon hozzánk ! Várjuk megbízható, profi üzletemberek, cégek, vállalkozások jelentkezését ! 
Legyen Ön is egy 27 éve sikeresen működő cég munkatársa ! 

További információ: http://www.intercontact.hu 

Tel: +36 30 449 7559   imn@t-email.hu 

interenergy.jpg

Intercontact Üzleti Ajánlatok

日安 * Good afternoon * Buenos días * Bonjour * Bom dia * Guten tag * Добрый день * Buon giorno * こんにちは * İyi günler * Selamat siang * नमस्ते * Goeiedag * Καλημέρα * نهارك سعيد * Sabah el fol * Dzień dobry * Bonan tagon * Selamat sore * Jó Napot *

We're glad you're here!

Business relationships, projects, business proposals, investing, trade. Everything all together on these spot. Great things are achieved through continued persistence and dedication. Free information and advice please contact us with confidence. Feel free to contact us if you need help in something. Business development together. Wish you best of luck!

IMN Business Development / CN - GB - DE - FR - RU - IT - ES - HU / 

International business opportunities

欢迎光临 Intercontact 的新网站

Información comercial y propuestas de negocios

Международный бизнес предложения

Geschäftsinformationen, aktuelle angebote

Recherche de partenaires commerciaux, techniques, financiers

Internazionale attività commerciali offerte

Nemzetközi üzleti ajánlatok